Αρχική » Με την παρουσία του Σπυρόπουλου και πλήθος μελών και φίλων του κόμματος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΣΟΚ (φώτο-vid)

Με την παρουσία του Σπυρόπουλου και πλήθος μελών και φίλων του κόμματος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΣΟΚ (φώτο-vid)

με Βασίλης Κούρκουλας

Με την παρουσία του Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κίνημα Αλλαγής Ανδρέα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου στο café Μητρόπολις στην παραλία της Πρέβεζας, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της τοπικής νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος.

Τον κ. Σπυρόπουλο υποδέχθηκαν σε ενθουσιώδη κλίμα πολλά μέλη και φίλοι του κόμματος από διάφορες περιοχές της Ηπείρου, ενώ  ο ίδιος μετά το σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές και στη συνέχεια προχώρησε στην κοπή της πίτας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο απόσπασμα από την ομιλία: 

Banner

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Άρτας κ. Χρήστος Γκόγκας, ο πρώην Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου του ΠΑΣΟΚ κ. Στέφανος Ζούμπας,  ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων κ.  Βασίλης Γαρδίκος, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας κ. Μιχάλης Κώτσης και τα μέλη της Νομαρχιακής, οι πρώην Υποψήφιοι  Βουλευτές κ. Γιώργος Δημητρίου, κ. Παύλος Φραγκούλης και κα Μαρία Χήτα, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πρέβεζας  και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00