Αρχική » Την πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική Πρέβεζας “Ορφέας”

Την πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική Πρέβεζας “Ορφέας”

με Βασίλης Κούρκουλας

Tην καθιερωμένη της βασιλόπιτα έκοψε η Φιλαρμονική Πρέβεζας “Ορφέας” με την παρουσία των μουσικών, των γονέων και του Δ.Σ του Σωματείου.

Ο πρόεδρος του “Ορφέα” Δημήτρης Παππάς έκανε απολογισμό των δράσεων του ιστορικού σωματείου για το 2023 και αναφέρθηκε στον προγραμματισμό του 2024. Σύμφωνα με τον κ. Παππά τη σχολή μαθητείας παρακολουθούν περισσότερα από 35 παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών πέραν του υπάρχοντος βασικού κορμού παλιών και νέων μουσικών ηλικίας 15 έως 70 ετών.

Επίσης γνωστοποίησε ότι έγινε αίτημα προς την Κρατική ορχήστρα, να συμμετέχει σε μουσική εκδήλωση το καλοκαίρι, για την παγκόσμια ημέρα μουσικής και του Αγίου πνεύματος που καταστατικά είναι προστάτης του «Ορφέα». Η αποστολή θα είναι οκταμελής και τη δεύτερη ημέρα θα κάνει σεμινάριο στους μουσικούς του «Ορφέα». Ο κ Παππάς τέλος ευχαρίστησε τα καταστήματα που προσέφεραν τα προϊόντα τους για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση .

Οι δραστηριότητες του Ορφέα μεταξύ άλλων ήταν συμμετοχή στις σημαντικότερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της Πρέβεζας και όμορων δήμων καθώς και η συναυλία της Φιλαρμονικής με αγαπημένες μελωδίες στην Πλατεία Ανδρούτσου.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00