Αρχική » Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν η ημερίδα Νεότητας και Κατηχητών και οι ομιλίες της Σχολής Γονέων από την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν η ημερίδα Νεότητας και Κατηχητών και οι ομιλίες της Σχολής Γονέων από την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης

με Βασίλης Κούρκουλας

Πλούσιο σε δράση και συμμετοχή κόσμου ήταν ο Σαββατοκύριακο για την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης. Συγκεκριμένα για 10η συνεχή χρονιά το Γραφείο Νεότητας της Μητροπόλεως πραγματοποίησε ημερίδα Ιερέων Νεότητας και Κατηχητών με θέμα “Τα παιδιά και τα μάτια μας” στο Πνευματικό Κέντρο της Πρέβεζας.

Ο ψυχολόγος-συγγραφέας Ελευθέριος Ελευθεριάδης εισηγήθηκε το θέμα περιγράφοντας μέσα από την εμπειρία του την ψυχολογία των νέων της εποχής μας και γενικότερα του κόσμου που δημιουργείται στο σήμερα, ενώ οι ιερείς και τα λαϊκά στελέχη που συμμετέχουν στο κατηχητικό έργο των ενοριών τους, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τόσο μεταξύ τους όσο και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο έργο τους .

Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας έγιναν παρουσιάσεις από διάφορες δραστηριότητες των ενοριών και του Γραφείου Νεότητας, ενώ ακολούθησε παράθεση γεύματος με την συμμετοχή του νεοσύστατου μουσικού συνόλου του Γραφείου Νεότητας της Μητρόπολης.

Banner

Επίσης το Σάββατο και την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν σε Φιλιππιάδα και Πρέβεζας αντίστοιχα ομιλίες στη Σχολή Γονέων από τον ψυχολόγο-συγγραφέα Ελευθέριο Ελευθεριάδη με θέμα : «Εγώ, εσύ και τα παιδιά μας».

Ο ομιλητής πρότεινε στα ζευγάρια να αφιερώνουν χρόνο στην μεταξύ τους επικοινωνία, σημειώνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό για τα ίδια τα παιδιά να έχουν δίπλα τους γονείς τους αγαπημένους και σε αρμονία μεταξύ τους.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00