Αρχική » Σύσκεψη επαγγελματικών φορέων στο Επιμελητήριο Πρέβεζας παρουσία του Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ κου Άκη Μπάφα 

Σύσκεψη επαγγελματικών φορέων στο Επιμελητήριο Πρέβεζας παρουσία του Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ κου Άκη Μπάφα 

με Antazioga

Κλιμάκιο της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ., αποτελούμενο από τον Γραμματέα
κο Άκη Μπάφα , την κα. Αργυρή Κατωπόδη καθώς και άλλων στελεχών υποδέχτηκε την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στο Επιμελητήριο Πρέβεζας, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπούρης.


Το παρών στο Επιμελητήριο έδωσαν οι πρόεδροι από επαγγελματικούς συλλόγους της περιοχής καθώς και μέλη της διοίκησης.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν όλα τα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της περιοχής και την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων.
Ο κος Μπούρης παρουσίασε εκτενώς στους εκπροσώπους της Γραμματείας την υφιστάμενη κατάσταση του τοπικού επιχειρείν και όλες τις πρωτοβουλίες και δράσεις που αναλαμβάνει το Επιμελητήριο προς επίλυση προβλημάτων και ενίσχυσής του.
Συζητήθηκε το σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο  και διατυπώθηκαν προτάσεις και παρεμβάσεις για την επίλυση αυτών.
Νωρίτερα μάλιστα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις επιχειρήσεις του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας καθώς σε τρεις  δυναμικές επιχειρήσεις(Αφοί Ιωσήφ Τέφα ΟΕ, Τσάλης Αναστάσιος και ΣΙΑ Ο.Ε. και Ολυμπιακή Μονοπρόσωπη ΑΒΕΕ Χελιού και Σολομού), όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα θέματα που έθεσαν οι  επιχειρηματίες

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00