Αρχική » Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο Σπύρος Γκούρας

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο Σπύρος Γκούρας

με Antazioga

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή  «Καλοκαίρι Μαζί» μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λούρου και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό ‘’ο Δήμος της Καρδιάς μας’’ του Νίκου Γεωργάκου, κ.Σπύρος Γκούρας.

Ο κ. Γκούρας που είναι γνωστό σε όλους ότι έχει προσφέρει πολλά στην περιοχή, βγήκε στην εκπομπή με link από το χώρο του Ιερού ναού του Αγίου Βαρνάβα και μίλησε στους παρουσιαστές Γιώργο Γρηγοριάδη και Ηρώ Ράντου για το ναό που βρίσκεται μέσα σε ένα δάσος από νερόφραξους, πλατάνια και ιτιές,  είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Αγίου Αποστόλου Βαρνάβα και στέκεται ως ζωντανός μάρτυρας του χριστιανισμού και της ιστορίας του τόπου.

Ο χώρος που τον περιβάλλει, όπως τόνισε ο κ. Γκούρας,  αποτελεί ένα σημαντικό βιότοπο, είναι περιοχή που προστατεύεται από τη Συνθήκη Ramsar, ενώ έχει ενταχθεί στο δίκτυο Natura 2000.

Μάλιστα ο κ. Γκούρας αναφέρθηκε και στην Πρέβεζα, που δεν είναι απλά πέρασμα όπως τόνισε, αλλά μια πόλη με άπειρες ομορφιές, σημαντικά ιστορικά μνημεία, υπέροχη φύση και φιλόξενους ανθρώπους που αξίζει όλοι να την επισκεφτούν.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00