Αρχική » Στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου και του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας” ο Γιώργος Ντόντης

Στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου και του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας” ο Γιώργος Ντόντης

με Antazioga

Ο Γιώργος Ντόντης είναι σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες ”πολιτικές μεταγραφές” αυτών των εκλογών. Ήδη εκλεγμένος από το 2019 με τον Γιώργο Νίτσα και την ”Ανάπτυξη Τώρα”, αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο και να διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών του Δήμου Πρέβεζας στις εκλογές του Οκτωβρίου αυτή τη φορά στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου με το συνδυασμό ” Ο Δήμος της Καρδιάς μας”.

Χαμηλών τόνων αλλά ο ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ο Γιώργος, αστυνομικός στο επάγγελμα, αποτελεί μία ακόμη υποψηφιότητα που προσθέτει δυναμική στο ψηφοδέλτιο  του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Ο ίδιος στο μήνυμά του εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου αναφέρει:

Banner

Γεννήθηκα στην Πρέβεζα στις 19 Ιουλίου 1989 .Αποφοίτησα από την Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας το έτος 2008 και εργάζομαι ως αστυνομικός στην Πρέβεζα από το έτος 2019.Είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Ζαρβαλια και έχω δύο παιδια την Ηλέκτρα και τον Χρήστο.

Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 δηλώνω παρών για τον Δήμο Πρεβεζας στο συνδυασμό Δήμος της Καρδιάς μας με επικεφαλή τον Νίκο Γεωργάκο  ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας.

Επιδίωξη μου να συνεχίσω να είμαι ο εκφραστής των προβλημάτων, των εύλογων αιτημάτων και των ανησυχιών σας όπως έπραξα τα τελευταία τέσσερα έτη με ρεαλιστική διάθεση, ασίγαστη ενεργητικότητα,  αίσθηση της πραγματικότητας και της αλήθειας και με γνώμονα την ευημερία και το συμφέρον του Δήμου μας.

Ζητώ την στήριξη σας και σας διαβεβαιώνω ότι θα εργαστώ χωρίς διακρίσεις, χωρίς διαχωρισμούς και χωρίς σκοπιμότητες για έναν τόπο που θέλουμε, έναν τόπο που αγαπάμε και μας αξίζει να ζούμε.

Γιώργος Ντόντης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00