Αρχική » Στην 24η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Λευκωσίας ο δήμος Ιωαννιτών

Στην 24η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Λευκωσίας ο δήμος Ιωαννιτών

με Βασίλης Κούρκουλας

Τους δεσμούς αλληλεπίδρασης με την πόλη των Ιωαννίνων επαναβεβαίωσε η τουριστική αγορά της Κύπρου, κατά τη διάρκεια της 24ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Travel Expo Cyprus 2023» που διεξήχθη στη Λευκωσία. 

Ο δήμος Ιωαννιτών επενδύει σταθερά σε μία αμφίπλευρη σχέση συνεργασίας, τόσο στον τομέα του Τουρισμού, όσο και στα πεδία της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού, που αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα της ηπειρωτικής πρωτεύουσας. 

Στο πλαίσιο της «Διπλωματίας πόλεων», τον Νοέμβριο 2021, παρουσίασε στη Λευκωσία τον προορισμό «Ιωάννινα» και, παράλληλα, οργάνωσε  επαγγελματικές συναντήσεις (B2Bs) με επαγγελματίες του Τουρισμού. Πέρυσι, φιλοξένησε αντιπροσωπεία Κύπριων δημοσιογράφων, προκειμένου να γνωρίσουν την πόλη μας και να συμβάλλουν στην τουριστική ανάδειξή της, ενώ ακολούθησε η εκπροσώπηση του δήμου στη διεθνή έκθεση της κυπριακής πρωτεύουσας.

Το επόμενο βήμα προσέγγισης, επιτεύχθηκε με τη συμμετοχή και στη φετινή διεθνή έκθεση, όπου καταγράφηκε αμείωτο ενδιαφέρον για το τουριστικό προϊόν των Ιωαννίνων από τους επισκέπτες που συνομίλησαν με εκπροσώπους του δήμου Ιωαννιτών, αλλά και κατά τις συναντήσεις που έγιναν ξεχωριστά με επαγγελματίες της τουριστικής δραστηριότητας στην Κύπρο.

Banner

Ο δήμος εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Γεώργιο Λώλη και το στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού Αθηνά Τσαμπαλά. 

Τη φιλοξενία στο περίπτερό της παρείχε η Περιφέρεια Ηπείρου, που συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.  

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00