Αρχική » Σπύρος Κόκκαλης: «Δεν θα σας θυμούνται μόνο στις εκλογές».

Σπύρος Κόκκαλης: «Δεν θα σας θυμούνται μόνο στις εκλογές».

με Βασίλης Κούρκουλας

Δριμύ επίθεση έκανε ο Αντιδήμαρχος και Αρμόδιος του ΚΗΦΗ του Δήμου Πρέβεζας κ. Σπύρος Κόκκαλης στην σημερινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου σε όσους δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο κ. Κόκκαλης τόνισε ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και να τους θυμόμαστε μόνο στις εκλογές ενώ απέξω δεν έμειναν και τα ΜΜΕ, λέγοντας ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο για το Κέντρο και δεν θα τους ξεχάσουν.

Η δήλωση του Αντιδήμαρχου κ. Σπύρου Κόκκαλη:

Banner

‘’Καλή χρονιά!! Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε και του χρόνου όλοι εδώ και ίσως καλύτερα.  Δυστυχώς για εμάς, όχι για εσάς δεν υπάρχουν επίσημοι, σας δίνω τον λόγο μου λοιπόν ότι του χρόνου θα έρθουν εδώ όλοι. Εξαίρεση αποτελεί ο Δήμαρχος μας που είναι άρρωστος, διαφορετικά θα έδινε το παρών. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι κάποιος μεγάλος, κάποια Μάνα από εσάς έχει, κάποια Γιαγιά και είναι υποχρεωμένος να είναι εδώ!! Δεν θα σας θυμούνται μόνο στις εκλογές!! Η μεγάλη υποχρέωση που έχουμε απέναντι σας, και δεν σας κάνουμε χάρη που είμαστε εδώ μάλλον ανάποδα είναι, μας κάνετε χάρη εσείς που τραγουδάτε για εμάς, να μας υπενθυμίσετε ότι σε κάποια στιγμή θα είμαστε και εμείς σε μια καρέκλα από αυτές. Θα ήθελα λοιπόν να πω στους κυρίους να ασχοληθούν με εσάς, εννοώ τους Δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ, να έρθουν να δουν τι πάει να πει Χρύσα οι υπεύθυνοι, να έρθουν να δουν τι πάει να πει Θεόφιλος και τι κάνει εδώ, να έρθουν να δουν τι πάει να πει Πέτρος γιατί ενδεχομένως στα σπίτια τους μπορεί να μην υπάρχει αυτή  η καθαριότητα, αυτή η καλοσύνη. Συγχωρέστε με γιατί είμαι λίγο αθυρόστομος,  θα προσπαθήσω να κρατηθώ. Όταν απέναντι μου έχω αυτή την ηλικία, αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορώ να συγκρατηθώ γιατί νομίζουμε ότι σας κάνουμε χάρη, είναι ανάποδα!! Μας κάνετε χάρη, συνεχίστε, στο μετρό του δυνατού θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε και ο απερχόμενος υπεύθυνος ο κ. Κουμπής και η κα. Τάνια θα συμβάλουμε να γίνει κάπως καλύτερο σε ότι μπορούμε, πάντως ένα είναι σίγουρο δεν θα σας ξεχάσουμε!! Και του χρόνου να είμαστε καλά’’. 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00