Αρχική » Κουμπής: «Ήταν ένα μάθημα ζωής για εμένα».

Κουμπής: «Ήταν ένα μάθημα ζωής για εμένα».

με Βασίλης Κούρκουλας

Ο πρώην Αρμόδιος του ΚΗΦΗ του Δήμου Πρέβεζας κ. Γρηγόρης Κουμπής παρευρέθηκε σήμερα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου όπου αρκετά συγκινημένος αποχαιρέτησε τους παρευρισκόμενους μετά την ανακατάταξη της Δημοτικής Αρχής για τις Αρμοδιότητες, ενώ τόνισε ότι θα είναι δίπλα τους και δίπλα στον νέο Αρμόδιο ώστε να γίνουν και άλλες παρεμβάσεις στην δομή αλλά και την προσπάθεια ώστε και άλλες δομές να κάνουν την εμφάνιση στον Δήμο για την καλύτερη καθημερινότητα της τρίτης ηλικίας.

Η δήλωση του πρώην Αρμόδιου κ. Γρηγόρη Κουμπή:

Banner

Είναι μεγάλη η συγκίνηση,  περάσαμε τέσσερα όμορφα και δημιουργικά χρόνια μαζί. Είμαστε όλοι μια ομάδα,  είναι άξιο που υπάρχει το ΚΗΦΗ γιατί είναι μια δομή που ξεκίνησε το 2003 ή 2004 που έγιναν τα χαρτιά μέσω ΕΣΠΑ και  δημιουργήθηκε αυτή εδώ η δομή. Μακάρι να υπάρχουν και άλλες δομές, με το νέο ΕΣΠΑ και τα νέα προγράμματα που υπάρχουν στην Περιφέρεια θα πρέπει σαν Δήμος να κοιτάξουμε να φτιάξουμε και άλλες δομές και στις Δημοτικές Ενότητες που είναι βασικό και συμφωνούμε όλοι. Και με την βοήθεια του Σπύρου και όλοι να το τρέξουμε να γίνει αυτή η διαδικασία. Αυτά τα τέσσερα χρόνια έγιναν κάποιες βελτιώσεις στο ΚΗΦΗ στην υλικοτεχνική υποδομή και πιστεύω όλοι το ζείτε και το βλέπετε αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Υπάρχουν πράγματα που πιστεύω πρέπει να γίνουν και θα γίνουν και έχουμε μιλήσει και με τον Σπύρο και με τον Δήμαρχο και θα προσπαθήσουμε να γίνουν.

Θα πρέπει να λύσουμε το θέμα της μετακίνησης. Ξέρω ότι πάρα πολλοί από εσάς το έχετε αναφέρει και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές ότι θέλετε να έρθετε στο ΚΗΦΗ αλλά επειδή τα παιδιά σας ή οι συγγενείς σας δουλεύουν και δεν μπορούν να έρθουν, κάποιες ημέρες απουσιάζετε και ο βασικός λόγος είναι η μετακίνηση. Με τον Σπύρο και ειδικά με τον Σπύρο που έχει μια ευαισθησία γι’ αυτό το θέμα και το ξέρω ότι με μεγάλη χαρά ανέλαβε αυτό το πόστο της Κοινωνικής Πολιτικής και εγώ από την πλευρά μου όπου μπορώ θα βοηθήσω να προσπαθήσουμε να το λύσουμε. Και είμαι σίγουρος ότι και ο Σπύρος θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε και άλλες τέτοιες δομές. Είναι ευχάριστο που το ΚΗΦΗ αποπνέει μια ζεστασιά, μια φιλικότητα και μια οικειότητα. Όταν έρχεται κάποιος νιώθει ότι έρχεται στο σπίτι του και αυτό οφείλεται σε όλους. Αυτό θα προσπαθήσουμε όλη η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος να το διατηρήσουμε και αν είναι δυνατόν να το αυξήσουμε. Από την πλευρά μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας, ήταν ένα μάθημα ζωής για μένα, ήταν μια αμφίδρομη σχέση, πήρα πολλά περισσότερα από εσάς σε πάρα πολλά πράγματα και θέλουμε όταν τελειώσει αυτή η  Δημοτική Αρχή, όταν τελειώσουν τα χρόνια,  να μην υπάρχει γέροντας που κάθεται στο σπίτι.

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00