Αρχική » “Οι γάμοι της Τήλου” την Τετάρτη από την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας

“Οι γάμοι της Τήλου” την Τετάρτη από την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας

με Βασίλης Κούρκουλας

Το ντοκιμαντέρ του Παναγιώτη Ευαγγελίδη «Οι γάμοι της Τήλου» θα προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 20: 30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας. Γενική είσοδος 6 ευρώ, φοιτητές 4 ευρώ και δωρεάν είσοδο για μαθητές και ανέργους.

Μετά το τέλος της προβολής, η κα Νίκη Γεωργίου, δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας θα κάνει μια σύντομη εισήγηση σχετικά με το επίκαιρο θέμα και θα απαντήσει σε ερωτήματα του κοινού.

Λίγα λόγια για το ντοκιμαντέρ

«Μια φορά κι έναν καιρό» υπήρχε ένας δήμαρχος στην Τήλο που μπορούσε να παντρέψει ομόφυλα ζευγάρια. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Παναγιώτης Ευαγγελίδης παρακολούθησε τους πρώτους (και μοναδικούς μέχρι και σήμερα) γάμους ομόφυλων ζευγαριών που έγιναν στην Ελλάδα, και έκανε την ιστορία τους ταινία. Το 2008, ο δήμαρχος της Τήλου Τάσος Αλιφέρης, συμφώνησε να τελέσει τους πρώτους ομόφυλους γάμους στην Ελλάδα.

Η ταινία παρακολουθεί την ιστορία αυτών των δύο πολιτικών γάμων μέσα από υλικό γυρισμένο επιτόπου στο νησί, αλλά και με λήψεις από το Gay Pride της ίδιας χρονιάς, συνεντεύξεις Τύπου και διαδηλώσεις για το ίδιο θέμα.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00