Αρχική » Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και η απονομή βεβαιώσεων Laas Palso από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Π-Λ (Photo)

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και η απονομή βεβαιώσεων Laas Palso από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Π-Λ (Photo)

με Βασίλης Κούρκουλας

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Πρέβεζας-Λευκάδας διοργάνωσε την απονομή βεβαιώσεων Laas Palso και την κοπή πίτας σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ. στον Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας «ΟΑΣΗ».

Χαιρετισμό στην σημερινή τελετή απονομής πιστοποιητικών Palso απηύθυναν ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης, Χρυσόστομος, ο Κοσμάς Κοψάρης ως εκπρόσωπος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δ΄ Πρόεδρος της Ομοσπονδίας PALSO κ. Γιώργος Λαυδαριάς, ο Ταμίας της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Τρίπκος, ενώ διαβάστηκε και χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου από την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κα Χριστίνα Κολιού.

Banner

Τις βεβαιώσεις παρέλαβαν οι  250 επιτυχόντες μαθητές που εξετάστηκαν στα Αγγλικά, Γερμανικά ή Ιταλικά τον περασμένο Μάιο.

Την πίτα έκοψε και ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης, Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες στο σύλλογο.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Φώτης Ζέρβας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μάκης και ο τοπικός σύμβουλος κ. Βασίλης Ντόντορος.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00