Αρχική » Παρουσία του Μητροπολίτη Πρεβέζης η κοπή πίτας του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας (φώτο)

Παρουσία του Μητροπολίτη Πρεβέζης η κοπή πίτας του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας (φώτο)

με Βασίλης Κούρκουλας

Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Περιοχής Πρέβεζας πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης Γενική Συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Σιόρεντας ξεκίνησε τη Γενική Συνέλευση με θέματα τον απολογισμό των πεπραγμένων του ΔΣ, τον οικονομικό απολογισμό, την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, την έγκριση του οικονομικού απολογισμού και τον προϋπολογισμό για το έτος 2024, παρουσία πλήθος μελών του Συνδέσμου και με σύσσωμο το νέο Δ.Σ.

Μετά το πέρας της τακτικής Συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, Χρυσόστομο, ο οποίος ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες στο σύλλογο.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Μπούρης,  ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Φώτης Ζέρβας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μάκης και ο τοπικός σύμβουλος κ. Βασίλης Ντόντορος.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00