Αρχική » Παναγιώτης Δουδωνής από Πρέβεζα: ‘’Η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου θα είναι η μέρα της ανατολής του ήλιου του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα και στην Πρέβεζα’’

Παναγιώτης Δουδωνής από Πρέβεζα: ‘’Η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου θα είναι η μέρα της ανατολής του ήλιου του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα και στην Πρέβεζα’’

με VasilisKourkoulas

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 5 Ιουνίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας, πολιτική εκδήλωση με καλεσμένο και ομιλητή τον Γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτη Δουδωνή.

Τον επικεφαλή του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος συνάντησαν αρχικά τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, οι υποψήφιοι Βουλευτές, αυτοδιοικητικοί και μέλη και φίλοι του κόμματος στην καφετέρια Metropolis στην παραλία της Πρέβεζας, ενώ ακολούθησε ομιλία στο Εργατικό Κέντρο.

Ο κος Δουδωνής άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη στην ομιλία του ενώ ζήτησε σε όλους να συσπειρωθούν και να στηρίξουν τις προσπάθειες του κόμματος και του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, ώστε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ να ανατείλει ξανά, κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Μεταξύ άλλων τόνισε:’’ Πρέπει να συσπειρωθούμε στους αγώνες για την αύξηση των ποσοστών μας και για να γίνουμε η κύρια δύναμη της αντιπολίτευσης. Εμείς θα είμαστε η πραγματική αντιπολίτευση, ως τότε όμως και μέχρι να τα αποδείξουμε όλα αυτά με τη δουλειά μας, στην πράξη, στο Κοινοβούλιο, στα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης και στους κοινωνικούς χώρους. Είναι η ώρα να πάρετε τη δημοκρατική παράταξη στις πλάτες σας, να την πάρετε στα χέρια σας και να την ξανακάνουμε όλοι μαζί μεγάλη, να ξαναγίνει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη στο δημοκρατικό σπίτι της Ελληνίδας και του Έλληνα. Είναι το χρέος μας απέναντι στη μεγάλη ιστορία μας, αλλά και το χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενιές. Αυτή η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου θα είναι η μέρα της Ανατολής του ήλιου του ΠΑΣΟΚ ξανά στην Ελλάδα και στην Πρέβεζα, με μία έδρα από τον πρεβεζάνικο λαό στο ΠΑΣΟΚ’’, κάνοντας εμμέσως μια αναφορά ότι το ΠΑΣΟΚ και μπορεί και πρέπει να πάρει πίσω την έδρα στην Πρέβεζα.

 

 

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00