Αρχική » Δήμος Ηγουμενίτσας: Συνεχίζεται με νέα ημερομηνία η δωρεάν δράση «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας»

Δήμος Ηγουμενίτσας: Συνεχίζεται με νέα ημερομηνία η δωρεάν δράση «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας»

με Βασίλης Κούρκουλας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δωρεάν δράση «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» που διοργανώθηκε από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λογοπαθολόγων -Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ), το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον.

Τα μέλη του ΣΕΛΛΕ στη Θεσπρωτία, κα Χριστίνα Βέρμπη και κ. Αναστάσιος Μώκας, αξιολόγησαν τις απαραίτητες δεξιότητες των παιδιών που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού κατά το επόμενο σχολικό έτος και παράλληλα δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες και κατευθύνσεις στους γονείς ώστε να προετοιμάσουν κατάλληλα τα παιδιά για την ομαλή ένταξή τους στο νέο τους σχολικό περιβάλλον.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για ραντεβού, ορίζεται νέα ημερομηνία αξιολόγησης της σχολικής ετοιμότητας, το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Πάνθεον.

Banner

Παρακαλούνται γονείς που τυχόν επιθυμούν και δεν πρόλαβαν να κλείσουν ραντεβού αξιολόγησης σχολικής ετοιμότητας των παιδιών τους, να καλούν εκ νέου στο τηλ. του ΚΕΠ Υγείας 2665361118 για ραντεβού.  

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας θα συνεχίσει με δράσεις να βρίσκεται δίπλα στον δημότη με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00