Αρχική » Π.Ε. Πρέβεζας: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων

Π.Ε. Πρέβεζας: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων

με Βασίλης Κούρκουλας

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας ενημερώνει ότι, από τις 27 Μαρτίου έως και τις 29 Μαρτίου 2024, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων (βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίροι, ιπποειδή, κόνικλοι και πουλερικά) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. 

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και για τις τρεις μέρες καθ’ όλη τη διάρκεια του και τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά (εξ αποστάσεως) με τη χρήση συνδέσμου που θα παράσχει η Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΑΑΤ. 

 Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις είτε από δικό τους χώρο είτε κατόπιν προσέλευσης στα γραφεία του Τμήματος Κτηνιατρικής. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024, στο Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Πρέβεζας. 

Banner

Συμμετέχοντες που δε θα παρακολουθήσουν από την αρχή ως το τέλος του σεμιναρίου και τις τρεις ημέρες δε θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού. 

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να κατέχουν δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Γ και άνω σε ισχύ. Οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στα παρακάτω γραφεία μαζί με φωτοαντίγραφα την ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης για να αιτηθούν τη συμμετοχή τους έως την Τετάρτη 20/03/2024.

Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Πρέβεζας: Λ. Ειρήνης 65, Πρέβεζα, τηλέφωνο: 2682027778

Τοπική Κτηνιατρική Αρχή Θεσπρωτικού: Θεσπρωτικό, τηλέφωνο: 2683031480

Τοπική Κτηνιατρική Αρχή Καναλακίου: Εμπορικό Κέντρο, Καναλάκι, τηλέφωνο: 2684360414

Τοπική Κτηνιατρική Αρχή Φιλιππιάδας: Μπιζανίου 341, Φιλιππιάδα , τηλέφωνο: 2683022294

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00