Αρχική » Κλοπές στην περιοχή της Κρανιάς και της Τύριας έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία η οποία ζητά εντατικότερη αστυνόμευση

Κλοπές στην περιοχή της Κρανιάς και της Τύριας έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία η οποία ζητά εντατικότερη αστυνόμευση

με Βασίλης Κούρκουλας

Την προσοχή των κατοίκων της περιοχής εφιστά η Αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας με αφορμή την δράση ομάδας ή ομάδων αγνώστων που επιχειρούν να εισβάλουν σε σπίτια και να αφαιρέσουν χρήματα, κοσμήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Όπως υπογραμμίζουν, ήδη στην Τύρια εκλάπη σεβαστό χρηματικό ποσό και κοσμήματα από μια κατοικία, ενώ στην Κρανιά ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την ιδιοκτήτρια όταν αυτή μπαίνοντας στο σπίτι της βρήκε διαρρήκτες να βρίσκονται μέσα σε αυτό έχοντας παραβιάσει διπλανή πόρτα.

Η Αδελφότητα Κρανιωτών επικαλούμενη μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής μιλά για ομάδες 3 και 4 ατόμων που προσπαθούν να μπουν στα σπίτια με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Η τοπική κοινωνία είναι προβληματισμένη και ανάστατη με τα περιστατικά αυτά, ζητώντας εντατικότερη αστυνόμευση και όσο το δυνατόν γρηγορότερη ανταπόκριση στις κλήσεις των κατοίκων.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00