Αρχική » ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και Δήμος σε παρέμβαση ευπρεπισμού του Άλσους

ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και Δήμος σε παρέμβαση ευπρεπισμού του Άλσους

με VasilisKourkoulas

Με επιτυχία πραγματοποιηθεί κοινή δράση του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και του Δήμου Ιωαννιτών για τον καθαρισμό και τον ευπρεπισμό του πάρκου στο Άλσος.

Για ένα διήμερο οι άνθρωποι του ΚΕΘΕΑ συνεπικουρούμενοι από τις υπηρεσίες του Δήμου καθάρισαν, έκοψαν χόρτα, έβαψαν τα παγκάκια και παραδίδουν τον χώρο στους πολίτες.

Το αμέσως επόμενο διάστημα από τον Δήμο θα προχωρήσει ο καθαρισμός των αγαλμάτων για τον οποίο απαιτούνται ειδικά υλικά αλλά και τεχνογνωσία.

Ο υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος Γιάννης Παπαχρήστος σε δηλώσεις που έκανε σημείωσε ότι «για μας ήταν πολύ σημαντική η παρέμβαση καθώς είναι θεραπευτική. Τα μέλη μας έρχονται σε σύγκρουση με τον παλιό τρόπο ζωής τους, με τη χρήση και «καθαρά» συμμετέχουν στην κοινωνία. Το ΚΕΘΕΑ στηρίζει την ενεργή συμμετοχή και τη δράση σε τέτοιες ενέργειες».

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου ευχαρίστησε τον υπεύθυνο και όλους τους ανθρώπους του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος. «Είμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδιά του ΚΕΘΕΑ γιατί δείχνουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητά τους να πάρουν πίσω τη ζωή τους. Στο άμεσο μέλλον θα οργανώσουμε κι άλλες παρόμοιες δράσεις» υπογράμμισε στις δηλώσεις του.

Τόνισε ότι ο Δήμος στηρίζει κάθε εθελοντική δράση για αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και υπογράμμισε την ανάγκη «αντίστασης της κοινωνίας» στους βανδαλισμούς.

«Πρόκειται για ένα φαινόμενο που πρέπει να προβληματίσει όλους μας. Κανένας δεν θέλει την πόλη του βανδαλισμένη, όπως δεν θέλει και το σπίτι του. Τα φαινόμενα αυτά πρέπει να απομονωθούν και να εξαλειφθούν. Δεν μπορεί να καταργείται ο πολιτισμός. Χρειάζεται μία αντίσταση ποιότητας απέναντι σε τέτοια φαινόμενα» κατέληξε ο Δήμαρχος. 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00