Αρχική » Καναλάκι: Με σύνθημα ”Δρόμος Ζωής” έστειλαν το μήνυμα κατά του Καρκίνου (Photo)

Καναλάκι: Με σύνθημα ”Δρόμος Ζωής” έστειλαν το μήνυμα κατά του Καρκίνου (Photo)

με Βασίλης Κούρκουλας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 11:00π.μ. ο συμβολικός ποδηλατικός γύρος και η πεζοπορία που διωργάνωσε ο Δήμος Πάργας και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Καναλακίου – Πάργας στα πλαίσια δράσεων ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου με ελεύθερη συμμετοχή και σημείο εκκίνησης την Πλατεία Καναλακίου.

Στην σημερινή εκδήλωση με σύνθημα “Δρόμος Ζωής” έλαβαν μέρος μικροί και μεγάλοι όπου στήριξαν την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Banner

Το συγκεκριμένο κάλεσμα έγινε για να συμμετάσχουν όλοι ανεξαρτήτως από την ηλικία και την φυσική τους κατάσταση, ώστε με την προσπάθεια τους να διαδοθεί το μήνυμα της πρόληψης κατά του Καρκίνου.

Με την δράση αυτή που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, αλλά και κάθε ημέρα οφείλουμε να θυμόμαστε τα αγαπημένα μας πρόσωπα που αντιμετώπισαν την επάρατη νόσο με σθένος και αξιοπρέπεια, είτε έχασαν, είτε κέρδισαν την μάχη, καθώς και να κατανοήσουμε την αξία της έγκαιρης πρόληψης στην αντιμετώπιση του Καρκίνου.

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00