Αρχική » Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Λελοβιτών Πρέβεζας (Photo)

Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Λελοβιτών Πρέβεζας (Photo)

με Βασίλης Κούρκουλας

Ο Σύνδεσμος Λελοβιτών Πρέβεζας έκοψε σήμερα το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης της Πρέβεζας την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία πολλών φίλων του συλλόγου και φορέων.

Την πίτα έκοψε και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, παρουσία όλου του Δ.Σ του Συνδέσμου.

Ένα σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης με αρμοδιότητες σε θέματα του Τομέα Εμπορίου και Απασχόλησης κ. Τάσος Δράκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζηρού κ. Μήτσιος Ελευθέριος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας κ. Γρηγόρης Κουμπής, ο Πρόεδρος του Κεραυνού Θεσπρωτικού κ. Σωτήρης Βασιλείου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζηρού κ. Ρεμπής Ζήκος, ενώ το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Πρέβεζας κ. Φώτης Ζέρβας, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πρέβεζας κ. Ευάγγελος Κύρλας και ο βοηθός προπονητή του Κεραυνού κ. Φίντζος Βαγγέλης.

Στη συνέχεια ο  Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Μήτσης διάβασε χαιρετισμό του Βουλευτή Σύριζα Πρέβεζας κ. Κώστα Μπάρκα, αλλά και αποσπάσματα των πρακτικών του Συλλόγου που κλείνει 20 χρόνια παρουσίας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00