Αρχική » Επισκέψεις σε Δήμαρχο Πάργας, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Κέντρο Υγείας Πάργας

Επισκέψεις σε Δήμαρχο Πάργας, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Κέντρο Υγείας Πάργας

με Βασίλης Κούρκουλας

Σε συνέχεια των προεκλογικών του επαφών με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Παύλος Φραγκούλης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πάργας κ. Νίκο Ζαχαριά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκαν σε θέματα του Δήμου Πάργας ενώ αντάλλαξαν και απόψεις ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.Στο τέλος της συνάντησης ο Υποψήφιος Βουλευτής δέχθηκε τις ευχές του Δημάρχου για καλή επιτυχία στις εκλογές.

Επόμενη στάση του Υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας.

Banner

Στη συνάντηση που είχε με τον Αντιπύραρχο, Υποδιοικητή,  κ. Γεώργιο Ματακούλη και το προσωπικό του Π.Υ Πάργας, συζήτησαν θέματα όπως η έλλειψη έμψυχου δυναμικού, το κτιριακό, αλλά και το διαχρονικό αίτημα που είναι η ένταξη του επαγγέλματος για τους μόνιμους στο επικίνδυνο και ανθυγιεινό, όπως και η τροποποίηση του ορίου ηλικίας των εποχικών και ο τρόπος πρόσληψης τους.

Τέλος, ο Υποψήφιος Βουλευτής είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πάργας, Ιατρό κ. Γεώργιο Κούσκο, με τον οποίο συζήτησαν για την  υποστελέχωση και τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας του Δήμου μας, προτείνοντας δράσεις και ενέργειες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Καμία απολύτως ενέργεια δεν έγινε για τη στελέχωση και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από τις κυβερνήσεις Σύριζα και ΝΔ, δήλωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής.

 https://paulosfragoulis.gr/

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00