Αρχική » Δράσεις του Yποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλου Φραγκούλη

Δράσεις του Yποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλου Φραγκούλη

με VasilisKourkoulas

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πρέβεζας κ. Παύλος Φραγκούλης παρευρέθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου στην πολύ ωραία εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας, Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών  Παιδιών και Ενηλίκων ‘’Η Καρδιά του Παιδιού’’ με αφορμή τη χορηγία απινιδωτή που έχει τοποθετεί στο σχολείο.

Ο κ. Φραγκούλης συνομίλησε με την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Αθηνά Βαρέλα-Κολτσιδοπούλου  συγχαίροντάς την για τα 40 χρόνια ανιδιοτελής προσφοράς και βοήθειας, με σκοπό την ενημέρωση, την κοινωνική στήριξη και την οικονομική βοήθεια των παιδιών με συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες και των οικογενειών τους.

Την Κυριακή βρέθηκε στο Καναλάκι στους αγώνες δρόμου με την επωνυμία 2nd Acheron Health Run, που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Πάργας και την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης (ΕΕΕΔ) Καναλακίου με σκοπό τη φυσική δραστηριότητα των συμμετεχόντων αλλά και την ανάδειξη της ιστορίας και της φυσικής ομορφιάς της περιοχής.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την προσπάθεια και τον επαγγελματισμό, αλλά και στους εθελοντές που έβαλαν και αυτοί τη δική τους νότα σε αυτή την υπέροχη διοργάνωση.

Σκοπός του Υποψήφιου Βουλευτή να παρευρίσκεται σε όσες περισσότερες εκδηλώσεις του επιτρέπει το πρόγραμμά του, επιδιώκοντας την άμεση επαφή και το διάλογο με την κοινωνία, ακούγοντας και απαντώντας στις αγωνίες και τους προβληματισμούς που μοιράζονται οι πολίτες.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00