Αρχική » Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Δήμο της Καρδιάς μας η Παρασκευή (Βούλα) Δήμα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Δήμο της Καρδιάς μας η Παρασκευή (Βούλα) Δήμα

με Βασίλης Κούρκουλας

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Δ.Ε Ζαλόγγου με την παράταξη του Δημάρχου Πρέβεζας η Παρασκευή (Βούλα) Δήμα.

Η Βούλα είναι από τα φρέσκα πρόσωπα που μετέχουν στις εκλογές του Οκτωβρίου και πρόκειται για μια δυναμική νέα γυναίκα που προσδίδει δυναμική στο ψηφοδέλτιο του Δήμου της Καρδιάς μας.

Απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, έχει εργαστεί στην Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Πάργας (ΑΔΕΠ) και στην ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε ΟΤΑ, ενώ από το 2006 έως και σήμερα εργάζεται στην οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Η ίδια στο μήνυμά της εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου αναφέρει:

Ονομάζομαι Δήμα Παρασκευή ( Βούλα ) . Ζώ στην Πρέβεζα και έχω ένα γιο 13 ετών το μέλλον του οποίου αποτέλεσε το αρχικό μου κίνητρο να ασχοληθώ με τα κοινά προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής της πόλης μας για τα παιδιά μας . Έχω σπουδάσει Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη στην Αθήνα και μιλάω Άριστα Αγγλικά και Γερμανικά. Υπηρετώ τον χώρο του τουρισμού για πολλά χρόνια καθώς εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση στο ξενοδοχείο Kanali Beach . Ανταποκρίθηκα θετικά στο κάλεσμα του Δημάρχου της καρδιάς μας Νίκο Γεωργάκο προκειμένου να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε Ζαλόγγου καθώς τον εμπιστεύομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα .

Στόχος μου η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου στην Πρέβεζα με βασικό εργαλείο την προβολή της πολιτισμικής και ιστορικής ταυτότητας της Πόλης μας , σε συνδυασμό με μορφές εναλλακτικού τουρισμού που συνθέτουν το τουριστικό προϊόν.

Πιστεύω ότι με πολύ δουλειά και προσήλωση θα συμβάλλω τα μέγιστα στην συλλογική μας προσπάθεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) ΔΗΜΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Ε ΖΑΛΟΓΓΟΥ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00