Αρχική » Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου: «Βελτίωση υποδομών στην περιοχή Ελευθεροχωρίου Φιλιππιάδας» προϋπολογισμού 380.000 ευρώ.

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου: «Βελτίωση υποδομών στην περιοχή Ελευθεροχωρίου Φιλιππιάδας» προϋπολογισμού 380.000 ευρώ.

με Βασίλης Κούρκουλας

Μεταξύ του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας Αστική Κατασκευαστική Α.Ε. κ. Χρήστο Παπάζογλου υπογράφηκε σύμβαση για το έργο: «Βελτίωση υποδομών στην περιοχή Ελευθεροχωρίου Φιλιππιάδας». 

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014 -2020» με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 379,031 ευρώ. 

Στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση της περιοχής. Θα κατασκευαστεί Παιδική χαρά, θα γίνουν εργασίες ανάπληασης της Πλατείας, αποκατάστασης του γηπέδου 5Χ5, αλλά και εγκατάστασης φωτισμού.  

«Ένα ακόμη έργο που έχει στόχο την αναβάθμιση της περιοχής του Ελευθεροχωρίου Φιλιππιάδας μπήκε στην τελική ευθεία υλοποίησης. Αξιοποιώντας κάθε προσφερόμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, συνεχίζουμε τα έργα αναβάθμισης κάθε γωνιάς της πόλης της Φιλιππιάδας αλλά και κάθε Κοινότητας του Δήμου» σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής.  

Banner

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00