Αρχική » Ξεκινά η εξωτερική διαβούλευση από το Δήμο Πρέβεζας για τη διαμόρφωση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Πρέβεζας

Ξεκινά η εξωτερική διαβούλευση από το Δήμο Πρέβεζας για τη διαμόρφωση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Πρέβεζας

με Βασίλης Κούρκουλας

Καλούνται οι Δημότες όπως συμμετάσχουν στην ανοικτή εξωτερική διαβούλευση στο πλαίσιο της κατάρτισης μελέτης για την εκπόνηση στρατηγικής του «Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Πρέβεζας» της «Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης» (ΟΧΕ) Πρέβεζας, την οποία ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος έχει αναπτύξει και δρομολογήσει  στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Η διαβούλευση διαρκεί  για 14 ημέρες από την ημέρα έναρξης 10 Μαΐου 2023 και στόχος της είναι να κάνει την τοπική κοινωνία συμμέτοχο στην αναπτυξιακή διαδικασία για την βιώσιμη αστική ανάπτυξη. Να καταγράψει τα προβλήματα και τις ανάγκες καθώς και τις προτάσεις των Δημοτών και στη συνέχεια να συλλέξει και να αξιολογήσει πιθανές προτάσεις για δράσεις. 

 

Banner

Για τη διεξαγωγή της διαβούλευσης, διαμορφώθηκε ειδικό ερωτηματολόγιο το οποίο οι Δημότες μπορούν να συμπληρώνουν είτε στη ψηφιακή πλατφόρμα http://www.dimosprevezas.gr/diavouleusi-vaa/, αλλά και κατεβάζοντας το σχετικό αρχείο pdf του ερωτηματολογίου, είτε στο ειδικό έντυπο ερωτηματολόγιο που μπορούν να προμηθεύονται από το γραφείο του Δημάρχου.

 

Σκοπός είναι να γνωστοποιηθούν οι στόχοι και η λογική της ΒΑΑ Πρέβεζας στους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς ώστε να ανατροφοδοτηθεί η συνέχιση της μελέτης με τις δικές τους  απόψεις, ιδέες και προτάσεις για συγκεκριμένες δράσεις και έργα.  

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, παρακαλούμε τους Δημότες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εξωτερική ανοικτή διαβούλευση.

Είμαστε στη διάθεσή σας για την οποιαδήποτε διευκρίνιση mail grammateia@dimosprevezas.gr και ntinadennis@gmail.com τηλέφωνο 2682025196.

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00