Αρχική » Ξεχωριστή θα είναι και φέτος η Ανάσταση στον Άγιο Θωμά

Ξεχωριστή θα είναι και φέτος η Ανάσταση στον Άγιο Θωμά

με Βασίλης Κούρκουλας

Kάθε χρόνο η Ανάσταση του Αγίου Θωμά κεντρίζει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων ντόπιων και ξένων επισκεπτών λόγω της ιδιαιτερότητας του ότι το Χριστός Ανέστη θα ακουστεί στο λιμανάκι.

Ο ιερέας στις 11.45 φεύγοντας από την εκκλησία θα κατευθυνθεί μαζί με τους πιστούς στο λιμάνι όπου εκεί θα ψάλλουν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη. Εκεί μετά την κατανυκτική Μεγάλη Εβδομάδα το χαρμόσυνο γεγονός θα το μεταφέρουν τα δεκάδες βεγγαλικά που θα φωτίσουν τον Αμβρακικό.

Φέτος για πρώτη φορά την απρόσμενη χρωματιστή έκρηξη στο φόντο της νύχτας θα επιμεληθεί έμπειρος επαγγελματίας ρίπτης φτιάχνοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα με εναέρια βεγγαλικά, μέσα από την θάλασσα σε ειδική εξέδρα με εξειδικευμένο ασύρματο πυροκροτητή.

Με την βοήθεια των κατοίκων και για πρώτη φορά του Δήμου που ευχαριστούμε και ιδιαίτερα θα προσπαθήσουμε ντόπιοι και τουρίστες να βιώσουν ένα μοναδικό θέαμα από το λιμανάκι μας και με τα κεριά στα χέρια ψάλλοντας το Χριστός Ανέστη να δημιουργήσουμε μια χαρμόσυνη ατμοσφαιρική δίνοντας έτσι ένα άλλο χρώμα στο Πάσχα της Πρέβεζας.

Banner

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00