Αρχική » Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» με 15 εργαζόμενους, στην οικογένεια του Δήμου Αρταίων

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» με 15 εργαζόμενους, στην οικογένεια του Δήμου Αρταίων

με VasilisKourkoulas

Σύντομα η Δημοτική Αρχή εξοπλίζει τον θεσμό και με νέα οχήματα.

Την ορκωμοσία 15 υπαλλήλων από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που πλέον εντάσσονται στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Αρταίων, πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας  Παναγιώτη Γαλάνη, της Γενικής Γραμματέας Εύης Βασιλάκη και υπηρεσιακών στελεχών της Διεύθυνσης Προσωπικού.

Έτσι, το «Βοήθεια στο Σπίτι» με 15 μόνιμους «μάχιμους» κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλεύτριες και οικογενειακούς βοηθούς συνεχίζει δυναμικά, το έργο προσφοράς του προς τους δημότες. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε λίγες ημέρες παραλαμβάνονται και τα  νέα οχήματα για τη «Βοήθεια στο Σπίτι» που προμηθεύτηκε ο Δήμος μέσα από χρηματοδοτικά προγράμματα.

Την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση του πολυετούς αγώνα της μονιμοποίησης των εργαζομένων εξέφρασε κατά την ορκωμοσία ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτης Γαλάνης, τονίζοντας: « Η Δημοτική μας Αρχή πιστεύει ακράδαντα στις κοινωνικές υπηρεσίες προς τους δημότες. Εύχομαι στους νέους εργαζομένους καλή θητεία. Τους εμπιστευόμαστε και όπως ξέρω καλά από τον ίδιο τον Δήμαρχο, τον Χρήστο Τσιρογιάννη, θα είμαστε πάντα στο πλευρό και των εργαζομένων αλλά και των δημοτών που τους χρειάζονται».

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00