Αρχική » To δελτίο τύπου από τη Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας

To δελτίο τύπου από τη Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας

με Βασίλης Κούρκουλας

Εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, κατά τη συνεδρίαση της 10ης Δεκεμβρίου 2023, οι ελεγμένες από τους ορκωτούς ελεγκτές – λογιστές ετήσιες οικονομικές καταστάσεις του Συνεταιρισμού, καθώς και ο ισολογισμός για τη χρήση που έληξε την 31η Δεκεμβρίου 2022.

 Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Άρτας παρουσία των μελών – παραγωγών του Συνεταιρισμού και κατά τη διάρκειά της έλαβαν το λόγο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημήτριος Πετανίτης, ο Γενικός Διευθυντής, Άλκης Μπανταλούκας και μέλη – παραγωγοί του Συνεταιρισμού.

 Δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα των μελών και αναλύθηκαν τα πεπραγμένα και η πορεία του Συνεταιρισμού, τα σχετικά οικονομικά στοιχεία, καθώς και το σχέδιο εξυγίανσης του Συνεταιρισμού, που εφαρμόζεται από τη Διοίκηση. 

Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Δημήτριος Πετάνιτης, ανέφερε στη Γενική Συνέλευση ότι η κερδοφορία του Συνεταιρισμού για το έτος 2022 υπερέβη τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

 Στη συνέχεια δήλωσε ότι η Διοίκηση προέβη σε παρεμβάσεις και αγορά σύγχρονων μηχανημάτων που οδήγησαν στον εκσυγχρονισμό του φυραματοποιείου, του σφαγείου και του εκκολαπτηρίου.

 Επίσης, τόνισε προς τα μέλη – παραγωγούς ότι ο Συνεταιρισμός προέβη και σε αγορά νέων μηχανημάτων τυποποίησης, γεγονός που θα βοηθήσει άμεσα στον εξαγωγικό χαρακτήρα που θέλει να προσδώσει η Διοίκηση στον Συνεταιρισμό για το 2024, καταλήγοντας ότι οι ετήσιες επενδύσεις αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο σχεδιασμός για το 2024 είναι να επεκταθούν τα σημεία πώλησης και να αναπτυχθεί δυναμικά ο Συνεταιρισμός σε όλη την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημήτριος Πετανίτης, καταλήγοντας τόνισε ότι ο Συνεταιρισμός επιβεβαιώνει την ανοδική του πορεία και ισχυροποιεί τη θέση του στο χώρο της πτηνοτροφίας. 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00