Αρχική » Τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πρέβεζας επισκέφτηκε η Επιτροπή Παρακολούθησης της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014- 2020».

Τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πρέβεζας επισκέφτηκε η Επιτροπή Παρακολούθησης της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014- 2020».

με Βασίλης Κούρκουλας

Τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πρέβεζας επισκέφτηκε στις 7 Ιουνίου 2023 η Επιτροπή Παρακολούθησης της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014- 2020».

Ο πρόεδρος του δημ. Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πρέβεζας. κ.  Λεωνίδας Αργυρός  υποδέχθηκε τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης και τον επικεφαλής  της Μονάδας για την Κύπρο και την Ελλάδα της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης κ. Carsten RASMUSSEN στις δομές του Δήμου Πρέβεζας :Κοινωνικό Φαρμακείο – Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και μαζί με τους υπαλλήλους  τους ξενάγησε στους χώρους των δομών και ενημέρωσε για το έργο τους.

                                          Η αναπληρώτρια Προϊσταμένη τμ. Κοινωνικής Πολιτικής

 

                                                                                 Τσιτσώνη Ροζέττα

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00