Αρχική » Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Παύλος Φραγκούλης

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Παύλος Φραγκούλης

με Βασίλης Κούρκουλας

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Παύλος Φραγκούλης, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Γεώργιο Γκούμα, με αξιωματικούς της υπηρεσίας και το πυροσβεστικό προσωπικό.

Ο κ. Φραγκούλης άκουσε με προσοχή τα αιτήματα που του παρέθεσαν. Ένα από τα πιο βασικά ζητήματα με την έναρξη της τουριστικής σεζόν και της αντιπυρικής περιόδου είναι η αλλαγή κατηγορίας της μονάδας, η ελλιπής επάνδρωση προσωπικού, ο μηχανολογικός εξοπλισμός, η έλλειψη πυροσβεστικών κρουνών και γενικά η παροχή σύγχρονου εξοπλισμού και μέσων ατομικής προστασίας.

Διαχρονικό αίτημα είναι η ένταξη του επαγγέλματος για τους μόνιμους στο επικίνδυνο και ανθυγιεινό, όπως και η τροποποίηση του ορίου ηλικίας των εποχικών και ο τρόπος πρόσληψης τους.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής θα συνεχίσει εντείνοντας τις επαφές του στο Νομό αφού σκοπός του είναι η άμεση επαφή και ο διάλογος με την κοινωνία, ακούγοντας και απαντώντας στις αγωνίες και τους προβληματισμούς που μοιράζονται οι πολίτες, αλλά και οι υπηρεσίες.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00