Αρχική » Την πίτα της έκοψε η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας (photo)

Την πίτα της έκοψε η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας (photo)

με Βασίλης Κούρκουλας

Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας έκοψε σήμερα 29 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομου,  των εργαζομένων, αλλά και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσου Δράκου.

Ο κ. Ιωάννου ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για τη δυνατή συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια στον κοινωνικό έργο της Περιφέρειας, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου για τη βοήθεια του, αφού όπως είπε για ότι γίνεται στην Πρέβεζα έχει τη σφραγίδα τη δικιά του, αλλά και τους συνεργάτες του που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα του στο πλούσιο και σημαντικό έργο της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης μας δέχθηκε τις εισηγήσεις μου να δρομολογηθούν οι δύο σημαντικοί άξονες που αυτή τη στιγμή λείπουν στην περιοχή μας. Ο άξονας από κόμβο της Καμπής μέχρι την Πρέβεζα και μετά ο παραλιακός άξονας Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας. Η πρώτη ένωση με την Ιόνια Οδό έγινε και είναι αυτή από την Αμβρακία μέχρι την Πρέβεζα που είναι πάρα πολύ σημαντική και υπολείπονται αυτοί οι δύο μεγάλοι άξονες, οι οποίοι πιστεύω ότι θα απογειώσουν την Πρέβεζα όταν ολοκληρωθούν.

Το κυριότερο όμως είναι ότι θα κυκλοφορούμε όλοι μας, πρώτα εμείς μετά οι επισκέπτες,  με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά σε αυτούς τους δρόμους και θα είναι δρόμοι σύγχρονοι. Θεωρώ ότι αυτά τα δύο έργα είναι ότι πιο σημαντικό μπορεί να υπάρξει για την περιοχή για την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήδη, πιθανόν τη Δευτέρα, θα περάσει από οικονομική επιτροπή η έναρξη της διαδικασίας δημοπράτησης του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα όπως το ονομάζουμε όλοι,  όπου εκεί θα βρείτε στέγαση εσείς, θα πάτε σε σύγχρονα γραφεία, σε σύγχρονους χώρους και όχι σε νοικιασμένα κτίρια, όπου θα μπορείτε εκεί πλέον να ζείτε σε πολύ καλύτερες συνθήκες. Εσείς μας βοηθήσατε να πάμε μπροστά σε όλα αυτά που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στην τουριστική ανάπτυξη , η οποία έδωσε μια τεράστια ώθηση ανάπτυξης στην περιοχή, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ιωάννου.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00