Αρχική » Τα 9.4 εκατομμύρια ευρώ που κέρδισε η Δημοτική Αρχή Τσιρογιάννη γίνονται έργο: υπέγραψε ο Δήμαρχος και ξεκινούν τα έργα ανάπλασης του Κέντρου της πόλης μας

Τα 9.4 εκατομμύρια ευρώ που κέρδισε η Δημοτική Αρχή Τσιρογιάννη γίνονται έργο: υπέγραψε ο Δήμαρχος και ξεκινούν τα έργα ανάπλασης του Κέντρου της πόλης μας

με Βασίλης Κούρκουλας

Χρήστος Τσιρογιάννης: το γεγονός ότι διεκδικήσαμε και πετύχαμε ένα τόσο μεγάλο ποσό για το κέντρο της πόλης, αποδεικνύει ότι ήμασταν έτοιμοι όχι στην θεωρία αλλά στην πράξη, να κάνουμε σπουδαίες παρεμβάσεις για την πόλη μας.

Τα 9.4 εκατομμύρια ευρώ που κέρδισε η Δημοτική Αρχή Τσιρογιάννη για την ανάπλαση του Κέντρου γίνονται έργο, αφού ο απελθών Δήμαρχος υπέγραψε σήμερα τη σχετική σύμβαση με τον εργολάβο του έργου. 

Στο μεταξύ, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το έργο του Open Mall, καθώς έχει ολοκληρωθεί η νέα πλακόστρωση, έχουν μπει δύο σιντριβάνια, σύστημα wifi, κοινόχρηστα ποδήλατα και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν παγκάκια, μπάρες στις εισόδους των πεζοδρόμων και θα φυτευτούν νέα παρτέρια. 

Το σημαντικό, επίσης, είναι το γεγονός πως πλέον ο εργολάβος έχει την εμπειρία να αξιολογεί σωστά τα χρονοδιαγράμματα που δίνει στις υπηρεσίες και έτσι δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα, αν όλοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους. 

Banner

Τα 9.4 εκατομμύρια ευρώ είναι η χρηματοδότηση που πέτυχε η Δημοτική Αρχή Τσιρογιάννη από το Ταμείο Ανάκαμψης για την ανάπλαση του Κέντρου της πόλης. Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό, προκειμένου να γίνουν αστικές παρεμβάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην πόλη της Άρτας. 

Όπως σημειώνει ο Χρήστος Τσιρογιάννης «το γεγονός ότι διεκδικήσαμε και πετύχαμε ένα τόσο μεγάλο ποσό για το κέντρο της πόλης, αποδεικνύει ότι ήμασταν έτοιμοι όχι στην θεωρία αλλά στην πράξη, να κάνουμε σπουδαίες παρεμβάσεις για την πόλη μας. Ωστόσο, είμαι ευτυχής που τα έργα θα προχωρήσουν και χωρίς εμάς, γιατί το σημαντικό είναι να κοιτάς το κοινό καλό». 

Και καταλήγει ο Δήμαρχος: «Όμορφη πόλη σημαίνει πρώτα απ’ όλα όμορφοι άνθρωποι, με όμορφη σκέψη. Για όσους αγαπούν πραγματικά την Άρτα, η πόλη μας είναι πάντα όμορφη, τώρα με τη χρηματοδότησή μας θα γίνει ακόμη πιο ελκυστική».

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00