Αρχική » Συνεδρίασε το ΣΝΟ Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Πρέβεζας με θέμα την αντιπυρική περίοδο

Συνεδρίασε το ΣΝΟ Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Πρέβεζας με θέμα την αντιπυρική περίοδο

με VasilisKourkoulas

Στράτος Ιωάννου: «Η πρόληψη, η καλή προετοιμασία και η άριστη συνεργασία των φορέων και εθελοντών εγγυώνται την καλύτερη δυνατή άμυνα απέναντι στις πυρκαγιές»

Με θέμα την πρόληψη των πυρκαγιών συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Πρέβεζας.
Όπως ανέφερε εισαγωγικά ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου έχουν πραγματοποιηθεί όλοι οι απαραίτητοι καθαρισμοί ρεμάτων, ποταμών και δρόμων, ενώ η Περιφέρεια βρίσκεται πάντα δίπλα στις υπηρεσίες προκειμένου αυτές να ανταπεξέλθουν και πάλι με επιτυχία στις προκλήσεις της αντιπυρικής περιόδου.
Ο κ.Ιωάννου χαρακτήρισε επίσης πολύ σημαντική την συμβολή των εθελοντικών οργανώσεων όπως η ΛΕΚ υπογραμμίζοντας ότι η συνεργασία αποτελεί σημείο κλειδί για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και την αντιπυρική θωράκιση της περιοχής.
Ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου Δημήτρης Μαυρογιώργος από την πλευρά του ανέφερε ότι εξίσου σημαντική με την αντιμετώπιση είναι και η πρόληψη των πυρκαγιών και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν αυτοδιοικητικοί παράγοντες των τριών Δήμων, οι εκπρόσωποι πυροσβεστικών υπηρεσιών και άλλοι εμπλεκόμενοι με το θέμα φορείς.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00