Αρχική » Συνάντηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως & Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο.

Συνάντηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως & Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο.

με Βασίλης Κούρκουλας

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2024 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως & Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο. 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας για την ιδιαίτερη τιμή να μας δεχθεί στα γραφεία της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές και εξέφρασε την στήριξή του στην ντόπια κοινότητα των Συρρακιωτών, αναγνωρίζοντάς της, την μεγάλη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική προσφορά στον τόπο μας. 

Ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή του Συνδέσμου και συζητήθηκαν θέματα που  απασχολούν και αποτελούν τους στόχους του Συνδέσμου μας. Η συζήτηση διεξήχθη σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα και τέθηκαν ζητήματα τα οποία αφορούν την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς μας.

Με Εκτίμηση

      Το
Διοικητικό Συμβούλιο

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00