Αρχική » Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας

με Βασίλης Κούρκουλας

Τον Δήμαρχο Πρέβεζας επισκέφθηκαν  την Πέμπτη το πρωί στο γραφείο του ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Χριστοφοράτος και ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας κ. Νίκος Αλεξίου.

Η συνάντηση έγινε σε ευχάριστο κλίμα, με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ να δηλώνει ενθουσιασμένος από την πρώτη του επαφή με την πόλη και το παραλιακό μέτωπο της, ενώ δεσμεύτηκε ότι από την μεριά της Ομοσπονδίας στο βαθμό που μπορεί θα βοηθήσει συνεισφέροντας υλικοτεχνικό υλικό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην κατάσταση του Κολυμβητηρίου τονίζοντας ότι είναι στόχος του να λειτουργεί όλο το χρόνο, κάτι όμως που με τις δεδομένες συνθήκες δεν είναι εφικτό. Μίλησε για την ολοκληρωμένη μελέτη αναβάθμισης που υπάρχει και τη συνάντησή του με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, τονίζοντας ότι σαν Δήμος στόχος είναι η ανάπτυξη και η ενίσχυση του αθλητισμού, γι’ αυτό και το 2024 θα αξιοποιηθεί κάθε είδους επιχορήγηση και πρόγραμμα προς το σκοπό αυτό.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00