Αρχική » Συνάντηση με την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας είχε ο Γιώργος Δημητρίου

Συνάντηση με την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας είχε ο Γιώργος Δημητρίου

με Βασίλης Κούρκουλας

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρίου συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του Τουρισμού στο Νομό μας, με τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Γκιοσά και το μέλος κ. Σπύρο Φάρα.

Το Δ.Σ της Ένωσης έθεσε στον Υποψήφιο Βουλευτή του Νομού Πρέβεζας τα ζητήματα υποδομών που χρειάζεται να λυθούν για να κεφαλαιοποιήσει η περιοχή μας την ανάπτυξη που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια στο τομέα του τουρισμού, ενώ εξέφρασε και την “πάγια” θέση της Ένωσης που είναι η μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επιδότηση απασχόλησης προκειμένου να καλυφθούν τα πολλά κενά θέσεων εργασίας που υπάρχουν σήμερα στον κλάδο του τουρισμού προσελκύοντας ανέργους από τα μητρώα της ΔΥΠΑ.

Ο Νομός Πρέβεζας όπως επεσήμανε ο Γιώργος Δημητρίου, είναι το ακατέργαστο διαμάντι του τουρισμού στην Ήπειρο, που τα τελευταία χρόνια με τις προσπάθειες και της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων, έχει αναδειχθεί σε ανερχόμενο τουριστικό προορισμό για την χώρα μας. Για να συνεχίσει όμως η περιοχή να αναπτύσσεται τουριστικά, χρειάζονται ακόμα πολλά από πλευράς υποδομών.

“Πρέπει επιτέλους να σπάσει η οδική απομόνωση του Νομού Πρέβεζας. Η σύνδεση της πόλης της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό, αποτελεί κύριο μοχλό τουριστικής ανάπτυξη για την περιοχή καθώς θα διευκολύνει την πρόσβαση των επισκεπτών σε αυτή.

Banner

Πρέπει επιτέλους να γίνει πράξη το δίκαιο αίτημα της κοινωνίας για την κατασκευή νέου νοσοκομείου,, που θα καλύπτει τις αυξημένες πλέον ανάγκες της περιοχής, ειδικά κατά την τουριστική περίοδο, που ο πληθυσμός αυξάνεται λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας.

Ενώνω την φωνή μου με αυτή της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας, ώστε μαζί να διεκδικήσουμε να γίνουν πράξη τα αιτήματα της” τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας Γιώργος Δημητρίου.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00