Αρχική » Στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου ο Κώστας Κατέρης

Στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου ο Κώστας Κατέρης

με Antazioga

Μια ακόμη αξιόλογη παρουσία για την παράταξη του Νίκου Γεωργάκου είναι αυτή του έμπειρου αυτοδιοικητικού Κώστα Κατέρη που είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε Ζαλόγγου για τον ”Δήμο της Καρδιάς μας”.

Ο Κώστας, ασφαλιστικός πράκτορας στο επάγγελμα, είναι ένα ικανό άτομο και γνώστης των αυτοδιοικητικών, αφού έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας στο παρελθόν και γνωρίζει όσο κανείς τα προβλήματα της Δ.Ε Ζαλόγγου.

Ο ίδιος στο μήνυμά του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου αναφέρει:
Το πρώτο βήμα το κάνεις πάντα στο πατρικό, στις ρίζες σου εκεί που μεγάλωσες. Έτσι και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ξεκινώ το δύσκολο προεκλογικό ανήφορο ως Καναλιώτης γέννημα θρέμμα από το ιστορικό Ζάλογγο.
Εδώ ξέρουμε καλά και απο ρίζες και απο τις παραδόσεις μας. Στη Δημοτική μας ενότητα έγιναν πολλά από τη Δημοτική Αρχή του Νίκου Γεωργάκου του συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!». Οι ανάγκες σε μια ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή είναι πάντα πολλές όπως και οι προοπτικές ανάπτυξης ανεξάντλητες. Στη νέα θητεία με τη νίκη όλων των Δημοτών, δίχως τα δεσμά της πανδημίας αλλά και τους περιορισμούς της απλής αναλογικής, θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, ακόμα πιο πολλοί, ώστε να συμβάλουμε να επιτύχουμε και να ολοκληρώσουμε κάθε απαιτούμενο έργο και πρόγραμμα στην περιοχή μας και στα χωριά μας.
Προσωπικά δεν έχω ανάγκη να μάθω τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου διότι τα τελευταία 4 χρόνια ήμουν καθημερινά στο πλευρό σας σε κάθε γωνιά και γειτονιά, να ενημερώνομαι αλλά και να προσπαθώ να προσφέρω. Έχω όμως τη μεγάλη ανάγκη να σας συναντήσω σε κάθε σπίτι και κοινότητα του Ζαλόγγου από τα παράλια έως και τα ορεινά, για σας αποδείξω ότι αν με τιμήσετε με την επιλογή σας θα δίνω το «παρών» με λύσεις στο πλευρό σας και θεσμικά, πλέον ως ενεργό στέλεχος της Δημοτικής Αρχής της 2ης θητείας του Νίκου Γεωργάκου και της έμπειρης και ικανής ομάδας του συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».
Δεν ξεχνάμε ποτέ απο που και με ποιους ξεκινήσαμε. Στο Ζάλογγο, Δημότη ξέρεις ποιος είναι ο Κατέρης!
Στις επερχόμενες εκλογές είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό Δήμος της καρδιάς μας και δήμαρχο τον Νίκο Γεωργάκο, ζητώ την στήριξη σας για έναν καλό και τίμιο εκλογικό αγώνα!
Κώστας Κατέρης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Π.Ε Ζαλόγγου

Banner

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00