Αρχική » Στις επετειακές εκδηλώσεις της μάχης της Μπογόρτσας στον Άσσο βρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Στέλλα Βαρτελάτου

Στις επετειακές εκδηλώσεις της μάχης της Μπογόρτσας στον Άσσο βρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Στέλλα Βαρτελάτου

με Βασίλης Κούρκουλας

Η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ν. Πρέβεζας κα Στέλλα Βαρτελάτου, βρέθηκε το πρωΐ της Τρίτης στην τοπική Κοινότητα Άσσου του Δήμου Ζηρού, προκειμένου να παρακολουθήσει τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 202 χρόνια από τη μάχη των Σουλιωτών και Λακκιωτών, οι οποίοι στις 18 και 19 Απριλίου 1821, ενάντια στα στρατεύματα του Ισμαήλ Πασά, κατάφεραν μια μεγάλη νίκη, στην μάχη της Μπογόρτσας.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο μνημείο που κατασκευάστηκε το 2021 από τον Δήμο Ζηρού, για να τιμήσουν τους ήρωες που έπεσαν υπέρ πατρίδος για την Ελευθερία.

Η υποψήφια βουλευτής Στέλλα Βαρτελάτου, στο περιθώριο της εκδήλωσης είχε συνάντηση με κατοίκους του χωριού, αλλά και των γύρω χωριών που ήλθαν στην εκδήλωση για να τιμήσουν τους ήρωες.

Στις επιμέρους συζητήσεις που είχε η Στέλλα με τους κατοίκους και τους τοπικούς παράγοντες, όλοι τους, εξέφρασαν την ανάγκη για ένα νέο μοντέλο βουλευτή στον Νομό μας. Για μια γενναία εκπροσώπηση που να μην αποτελεί ακολούθημα των εξελίξεων. 

Site: stellavartelatou.gr

Facebook Page: StellaVartelatou

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00