Αρχική » Στήριξη Δημάρχου Αρταίων κ. Χριστόφορου Σιαφάκα προς τους αγρότες της περιοχής

Στήριξη Δημάρχου Αρταίων κ. Χριστόφορου Σιαφάκα προς τους αγρότες της περιοχής

με Βασίλης Κούρκουλας

Σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Άρτας (ΟΑΣΝΑ), εξέφρασε τη σθεναρή του στήριξη προς τον αγροτικό
κόσμο της περιοχής, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν στην τοπική οικονομία.


Στη συζήτηση, η οποία ήταν σε άριστο κλίμα, παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Πατήλας, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρασίνου, κ. Δημήτρης Τζιομάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας – Συντονισμού Δράσεων –
Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Πολιτικής Προστασίας, κ. Μιχάλης Κοτσαρίνης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Κυκλικής Οικονομίας &Διαχείρισης Απορριμμάτων, κ. Λάμπρος Καρατζάς.

Ο κ. Σιαφάκας, συζητώντας μαζί τους υπογράμμισε την αναγκαιότητα της στήριξης τωναγροτών, ειδικά σε μια περίοδο που αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις, όπως οι κλιματολογικές αλλαγές, η αύξηση του κόστους παραγωγής και οι αγοραστικές πιέσεις.
Διαβεβαίωσε τους αγρότες ότι η Δημοτική Αρχή θα παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων, με συγκεκριμένα μέτρα και προγράμματα.

Banner

Επιπλέον, εξέφρασε την πρόθεση του να επιδιώξει κοινές λύσεις σε συνεργασία με τους αγρότες, ώστε να ενισχυθεί η βιωσιμότητα της γεωργίας στην περιοχή.
Ο Δήμαρχος ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε ένα ανοιχτό Δ.Σ. για συζήτηση όλων των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00