Αρχική » Στην Πρέβεζα η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστιάνα Καλογήρου

Στην Πρέβεζα η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστιάνα Καλογήρου

με VasilisKourkoulas

Περιοδεία σε μονάδες του πρωτογενούς τομέα στην Πρέβεζα πραγματοποίησε σήμερα η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από το διευθυντή του γραφείου της Γιάννη Βέργο, το Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της ΝΔ Ανδρέα Καρασαρίνη, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νίκος Σολδάτο και την υπεύθυνη Αγροτικού Τομέα Φωτεινή Ζήση.

Η κ. Καλογήρου επισκέφθηκε διαδοχικά τις θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις των κυρίων Γιώργου Στύλου και Γιάννη Σολδάτου, ενώ ακολούθησαν οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί ΑΣΠΟΠ Πρέβεζας και ΑΣΥΠ Νικόπολης.
Με τους προέδρους Παναγιώτη Σουρτζή- Σταμουλάκη και Κώστα Χασάνη αντίστοιχα, καθώς και με μέλη των 2 Συνεταιρισμών, συζητήθηκαν θέματα που τους απασχολούν και τα οφέλη που έχουν προκύψει για τα Συλλογικά Συνεταιριστικά Σχήματα και τις Οργανώσεις Παραγωγών από τα νέα μέτρα που θεσπίστηκαν.

Τέλος η κ. Καλογήρου επισκέφθηκε και το ελαιοτριβείο “Ζάλογγο” στην Καστροσυκιά, χαρακτηρίζοντας μοναδικής ποιότητας το ελαιόλαδο της περιοχής, ενώ σε δηλώσεις της ανέφερε ότι “αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των παραγωγών και των επιχειρηματιών του πρωτογενούς τομέα και κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό”.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00