Αρχική » Στην ΕΡΤ 1 και σε Ζωντανή Σύνδεση η Αερολέσχη της Πρέβεζας (Video)

Στην ΕΡΤ 1 και σε Ζωντανή Σύνδεση η Αερολέσχη της Πρέβεζας (Video)

με Βασίλης Κούρκουλας

Το πρωί του Σαββάτου 20 Μαΐου 2023 από το αεροδρόμιο της Αερολέσχης στο υπέροχο χωριό της Καμαρίνας, κάτω από το Ιστορικό και Ηρωικό μνημείο του Ζαλόγγου έγινε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο από τις 6” με τους παρουσιαστές της εκπομπής Δημήτρη Κοτταρίδη και την Νίνα Κασιμάτη.

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας Χαλκίδης Πολύκαρπος, όπου και έκανε αναφορά στην προσπάθεια για συνεργασία μεταξύ Ένωσης και Αερολέσχης ώστε το επόμενο διάστημα να δωθεί η δυνατότητα με τις κατάλληλες προϋποθέσεις και ασφάλειες να μπορεί ο Τουρίστας Επισκέπτης του Νομού μας να απολαύσει μέσω πτήσης την Πρέβεζα από Ψηλά.

Τον τηλεοπτικό λόγο πήρε έπειτα ο πρόεδρος, γιατρός και πιλότος της Αερολέσχης Ιωάννης Φίλος, όπου και έκανε αναφορά για την συνεργασία και την προσπάθεια που γίνεται για να δωθεί η ευκαιρία να απολαύσει ο κάτοικος αλλά και ο τουρίστας τον Νομό μας από Ψηλά τα ιδιαίτερα τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα (Ακτογραμμή, Αρχαιολογικά καί Ιστορικά Μνημεία, Υδροβιότοπος Αμβρακικού, Ποτάμια Αχέροντα και Λούρου, Λιμνη Ζηρού, Κοκκινοπηλό κ.α)

Banner

Επίσης ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης κάποια ζητήματα που απασχολούν την Αερολέσχη ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να μπορούν να έρθουν απευθείας πτήσεις από Ευρωπαϊκά κράτη χωρίς να είναι αναγκασμένοι να πάνε πρώτα σε αεροδρόμια προδιαγραφών για να φορολογηθούν. Το αεροδρόμιο της Καμαρίνας είναι το πρώτο αεροδρόμιο Αερολέσχης της Χώρας από την Δύση.

Η Ένωση Ξενοδόχων είναι πάντα δίπλα και συνεχίζει την διαδικασία Ανάδειξης και Προώθησης τόσο των σημαντικών και χρήσιμων ενεργειών, φορέων και ανθρώπων για την προσφορά στον Νομό μας με όραμα, εξωστρέφεια, στρατηγική και σεβασμό.

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Νίκο Σαμπράκο πιλότο της Αερολέσχης Πρέβεζας όπου μας μετέδιδε ζωντανά σε πτήση με δεύτερο Skype την παραλία Μονολιθίου από ψηλά και στην συνέχεια όλο το παραλιακό μέτωπο, τον Πρόεδρο Γιάννη Φίλο για την υπέροχη συνέντευξη που παραχώρησε και  τον πιλότο της Αερολέσχης Λάμπρο Βαγγέλη για την απογείωση στην ζωντανή σύνδεση για την εκπομπή.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την φιλόξενη εκπομπή της ΕΡΤ 1, τους δημοσιογράφους Δημήτρη Κοτταρίδη, Νίνα Κασιμάτη, Θεόδωρο Σκουλή όπως και τους ανθρώπους του κοντρόλ για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της σύνδεσης.

Με Τιμή
Το Δ.Σ. της Ένωσης

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00