Αρχική » Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης – Συναντήσεις με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης – Συναντήσεις με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

με Βασίλης Κούρκουλας

Με την Ηπειρώτισσα Υφυπουργό Μαρία – Αλεξάνδρα Κεφάλα, συναντήθηκε χθες ο κ. Δήμαρχος κ.Τσιρογιάννης, στο πλαίσιο των επισκέψεων του για προώθηση ζητημάτων που αφορούν την Άρτα. Αυτή την φορά ο κ. Τσιρογιάννης επισκέφτηκε το νέο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για θέματα που σχετίζονται με την στήριξη της Αρτινής οικογένειας. 

Ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος «Είναι μια προτεραιότητα που και εμείς υποστηρίζουμε και γι’ αυτό ο Δήμος μας κατάφερε να είναι από τους πρώτους Δήμους που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα “Νταντάδες της γειτονιάς”.

Banner

Σύντομα, θα ανακοινώσουμε και νέες δράσεις που συζητήσαμε με την Υφυπουργό, ώστε το δίχτυ κοινωνικής συνοχής στην Άρτα να είναι ακόμη πιο ευρύ.

Με αλληλεγγύη και ενσυναίσθηση για όλη την κοινωνία».

Σε συνέχεια των συναντήσεων του ο κ. Τσοιρογιάννης, επισκέφτηκε το Μέγαρο Μαξίμου για πρωινή πολιτική κουβέντα, καθώς και για θέματα που αφορούν την Άρτα, με τον φίλο και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη. 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00