Αρχική » Στα θρανία οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση Διοικητή στα Νοσοκομεία της Ηπείρου- 35 αιτήσεις για την Πρέβεζα

Στα θρανία οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση Διοικητή στα Νοσοκομεία της Ηπείρου- 35 αιτήσεις για την Πρέβεζα

με Βασίλης Κούρκουλας
Στους 175 ανέρχονται οι υποψήφιοι που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τη θέση του Διοικητή, σε κάποιο από τα πέντε νοσηλευτικά ιδρύματα της Ηπείρου.

Και μπορεί για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων οι αιτήσεις να είναι 19 και για το Χατζηκώστα 21 για τα περιφερειακά Νοσοκομεία η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική, αφού έχουν κατατεθεί 35 αιτήσεις για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, 42 για το Νοσοκομείο Φιλιατών στη Θεσπρωτία και 58 για το Νοσοκομείο της Άρτας.
Οι υποψήφιοι έχουν κληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου σε γραπτές εξετάσεις δεξιοτήτων, με φυσική παρουσία, μέσω ΑΣΕΠ.
Οι πρώτοι 15 υποψήφιοι για κάθε θέση θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση της διαδικασίας, έλεγχος δικαιολογητικών και αντίστοιχη μοριοδότηση. Η βαθμολογία που θα λάβουν θα προσμετρηθεί στη συνέχεια, μαζί με τα άλλα κριτήρια που προβλέπονται στον νόμο, οπότε θα προκύψουν επτά υποψήφιοι για κάθε θέση, οι οποίοι στη συνέχεια θα δώσουν συνέντευξη. Η βαθμολογία της συνέντευξης θα προστεθεί στις υπόλοιπες επιδόσεις.
Ο υπουργός Υγείας θα κληθεί να επιλέξει έναν από τους τρεις που θα έχουν συγκεντρώσει συνολικά τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00