Αρχική » Σε τρία Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Ιωαννίνων εμβολιασμοί κατά του Covid -19

Σε τρία Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Ιωαννίνων εμβολιασμοί κατά του Covid -19

με Βασίλης Κούρκουλας

Με αφορμή δημοσιεύματα,  ως προς την εμπλοκή της Περιφέρειας Ηπείρου στη πραγματοποίηση εμβολιασμών κατά του Covid -19 σε Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Ιωαννίνων, γίνονται γνωστά τα εξής:


Στις αρχές του Φθινοπώρου, η τότε Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Αγνή Νάκου- Δασούλα, είχε γίνει αποδέκτης αιτημάτων από κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών της Π.Ε. Ιωαννίνων ώστε να επαναληφθεί ο εμβολιασμός τους στα πλησιέστερα  Κέντρα Υγείας και να μην αναγκάζονται να μετακινούνται στα Ιωάννινα. Ακολούθησε διερεύνηση των αιτημάτων που υπάρχουν και τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Διοίκηση της 6ης Υ.Π.Ε. η οποία στη συνέχεια  με έγγραφό της ζήτησε  αναλυτική ενημέρωση  από όλα τα Κέντρα Υγείας.

 Με βάση τα στοιχεία που προσκομίστηκαν ως προς τον αριθμό των πολιτών που ήθελαν να εμβολιαστούν, από την 6η Υ.Π.Ε. ορίστηκαν ως    Εμβολιαστικά Κέντρα τα Κ.Υ. Κόνιτσας, Μετσόβου και Πραμάντων στα οποία   έγινε η ανάλογη διάθεση εμβολίων. 

Κατά συνέπεια υπαινιγμοί για μεροληπτική αντιμετώπιση περιοχών, με τη λειτουργία ενός μόνου Κέντρου Υγείας ως Εμβολιαστικού Κέντρου,  δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. 

Banner

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00