Αρχική » Σε πανηγυρικό κλίμα και με ‘’Αέρα Νίκης’’ η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού ‘’Δήμος της Καρδιάς μας’’ (Photo-Vid)

Σε πανηγυρικό κλίμα και με ‘’Αέρα Νίκης’’ η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού ‘’Δήμος της Καρδιάς μας’’ (Photo-Vid)

με Βασίλης Κούρκουλας

Μέσα σε πανηγυρικό και αισιόδοξο κλίμα, ο νυν Δήμαρχος Πρέβεζας και εκ νέου υποψήφιος, Νίκος Γεωργάκος, παρουσίασε σήμερα Κυριακή 3/9 στην Πλατεία Ανδρούτσου ένα ολοκληρωμένο, διευρυμένο ψηφοδέλτιο νίκης 186 υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας έφτασε στην Πλατεία Ανδρούτσου μέσα σε χειροκροτήματα και αφού χαιρέτησε όλους τους υποψηφίους, ανέβηκε στο βήμα για την εισαγωγική του ομιλία, ενώ στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων: ΄΄ Ο Δήμαρχος της καρδιάς μας έχει Δήμαρχο γιατί ο Δήμαρχος έχει την πληρέστερη, ικανότερη και καλύτερη ομάδα των 186 υποψηφίων που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και τη συμμετοχή τους στο ρεαλιστικό όραμα της νίκης όλων των δημοτών. Έχω καθήκον ως επικεφαλής της μεγάλης μας οικογένειας του συνδυασμού μας να απαντήσω ορθά και κοφτά μα κυρίως ξεκάθαρα, λεβέντικα, κοιτώντας στα μάτια όλους τους Δημότες. Με ανάστημα ήθους και περηφάνειας, μιλώντας με τη γλώσσα της αλήθειας για τους ανθρώπους μας και το πρόσωπό μου, όπου δεν επιτρέπω  σε κανέναν ανάξιο και αποτυχημένο να λοιδορεί με συκοφαντίες και παραμύθια με δράκους για την υπόληψη και την ακεραιότητά μας.’’

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00