Αρχική » Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Πρέβεζας και Συνδέσμου ΄Υδρευσης Δήμου Πρέβεζας- Φιλιππιάδας για την υλοποίηση έργου προστασίας των πηγών Αγ. Γεωργίου

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Πρέβεζας και Συνδέσμου ΄Υδρευσης Δήμου Πρέβεζας- Φιλιππιάδας για την υλοποίηση έργου προστασίας των πηγών Αγ. Γεωργίου

με Βασίλης Κούρκουλας

Τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πρέβεζας και του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Πρέβεζας-Φιλιππιάδας για την υλοποίηση του έργου “Ζώνες προστασίας σημείων υδροληψίας Πηγών Αγίου Γεωργίου” ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.

Η σύμβαση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρόσκλησης που απευθύνει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης προγράμματος της Περιφέρειας Ηπείρου για υλοποίηση δράσεων του Διαχειριστικού Σχεδίου Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Ηπείρου.

Η μελέτη που θα υλοποιηθεί αφορά τις “Ζώνες προστασίας σημείων υδροληψίας πηγών Αγίου Γεωργίου” για την προστασία σημείων υδροληψίας ύδατος που προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση από υπόγεια υδατικά συστήματα όπως στην προκειμένη περίπτωση, δεδομένου ότι από τις πηγές Αγίου Γεωργίου υδρεύονται οι Δήμοι μέλη του Συνδέσμου.

Banner

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00