Αρχική » Πρέβεζα: Σε κανονική ροή και με καλή προσέλευση οι προκριματικές εκλογές των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Πρέβεζα: Σε κανονική ροή και με καλή προσέλευση οι προκριματικές εκλογές των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

με Βασίλης Κούρκουλας

Μέρα ανάδειξης σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογική διαδικασία για τις προκριματικές εκλογές των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Στο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Πρέβεζας από τις 08:00π.μ. έχουν ανοίξει οι κάλπες για την ψηφοφορία με τα εκλογικά τμήματα Πρέβεζας, Λούρου, Φιλιππιάδας, Θεσπρωτικού και Καναλακίου-Πάργας να δέχονται τόσο μέλη του κόμματος αλλά και φίλους για να στηρίξουν το πρόσωπο που θα τους εκπροσωπήσει αλλά και να δηλώσουν την στήριξη στο κόμμα τόσο στις σημερινές εκλογές όσο και σε αυτές τις 9ης Ιουνίου.

Banner

Από πληροφορίες που είχαμε η συμμετοχή κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα και βέβαια έως τις 20:00 όπου θα υπάρξει και το κλείσιμο της κάλπης πιστεύουν ότι ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρόν στις προκριματικές εκλογές δείχνοντας την δυναμική που θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις Ευρωεκλογές αλλά και την άνοδο του κόμματος.

Οι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές της Ηπείρου είναι οι:

  1. Ανδρίκος Ιωάννης, Μηχανικός Η/Υ και πληροφορικής
  2. Καραπιπέρης Παντελής, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δήμου Ηγουμενίτσας
  3. Κάτσης Μάριος, Ηλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ
  4. Κώτσης Νικόλαος, Παθολόγος Ιατρός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου
  5. Λαμπρακούλης Γεώργιος, Στέλεχος Επιχείρησης
  6. Μπότσιος Βασίλειος, Νομικός, Στέλεχος Επιχείρησης
  7. Νάτση Αγγελική, Δημόσιος Υπάλληλος
  8. Παππάς Δημήτριος, Λέκτορας στη Βόρεια Ιρλανδία

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00