Αρχική » Πρέβεζα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ (Photo)

Πρέβεζα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ (Photo)

με Βασίλης Κούρκουλας

Η Δ.Ε.Ε.Π. Πρέβεζας διοργάνωσε σήμερα στη Θεοφάνειo Αίθουσα Τέχνης εκδήλωση με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, με καλεσμένους Ευρωβουλευτές και υποψήφιους Ευρωβουλευτές του κόμματος και μπορεί να έφταιγε ο καιρός αλλά η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη μιας και μιλάμε για το κυβερνών κόμμα με μεγάλα ποσοστά στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Βουλευτής του Ν. Πρέβεζας κ. Σπύρος Κυριάκης, πρώην βουλευτές του Νομού,  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος και αιρετοί, ενώ αρκετοί ήταν και τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος.

Banner

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα μικρό βίντεο του κόμματος για τα 50 χρόνια και στη συνέχεια η Δ.Ε.Ε.Π. Πρέβεζας είχε στήσει τραπεζάκια όπου υπήρξαν ομιλίες από τους ευρωβουλευτές κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη και κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, αλλά και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές κ. Σπύρο Καρανικόλα, κα. Λυδία Τρακατέλλη, κα. Όλγα Κουρή-Καλέργη, τον Βουλευτή Ν. Πρέβεζας κ. Σπύρο Κυριάκη, τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Πρέβεζας κ. Νικόλαο Σολδάτο, ενώ το μήνυμα του υποψήφιου ευρωβουλευτή (πρώην Δημάρχου Χειμάρρας ) Φρέντι Μπελέρη μετέφερε ο γιός του κ. Πέτρος Μπελέρης .

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00