Αρχική » Πρέβεζα: Με πολύ κέφι και χορό η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Λούρου (Photo)

Πρέβεζα: Με πολύ κέφι και χορό η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Λούρου (Photo)

με Βασίλης Κούρκουλας

Ο Σύλλογος Γυναικών Λούρου υποδέχτηκε το 2024 με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε μια ωραία εκδήλωση με πολύ κέφι και χορό που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στην μικρή αίθουσα του Τσουμάνη στον Λούρο Πρέβεζας .

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, που είναι πάντα έμπρακτα δίπλα στον Σύλλογο, ο Αντιδήμαρχος Λούρου  κ. Νίκος Παγγές , ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Κοκκίνης,  η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δήμητα Αηδώνη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας κ. Χρήστος Γούσης, ο Πρόεδρος της ΤΚ Λούρου κ. Σπύρος Γκούρας και η Προϊσταμένη Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας κα Δήμητρα Κοψάρη. 

Banner

Σύσσωμο το Δ.Σ του Συλλόγου αποτελούμενο από τις κα Σουλτάνη Φρειδερίκη (Πρόεδρος), Γρηγορία Κατσαούνου(Αντιπρόεδρος), Τσελίκη Ευαγγελία (Γραμματέα) και Κοψάρη Λαμπρινή (Ταμία), με την παρουσία του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου, ευχαρίστησαν όσες γυναίκες παρευρέθηκαν, τους ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία, ενώ ο Δήμαρχος προχώρησε στην κοπή της βασιλόπιτας.

Το κέφι άναψε, με τις γυναίκες του Συλλόγου και όσες παρευρέθηκαν να ‘’πιάνουν΄΄ το χορό και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00