Αρχική » Πρέβεζα: Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τους Απόστρατους Αξιωματικούς Στρατού

Πρέβεζα: Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τους Απόστρατους Αξιωματικούς Στρατού

με Antazioga

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 17:30 στο καφέ Μετρόπολις στην παραλία της Πρέβεζας η  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο Ταγματάρχης Πεζικού, εκπρόσωπος διοικητή 8ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού κ. Γούλας Σπυρίδων, ο επισμηναγός Αεροπορίας κ. Γιώτης Πολυχρόνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού κ. Παππάς Διονύσης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων κ. Παναγιώτης Κιούλιας,  από την Ένωση ΑΑΑ Πρέβεζας ο Αντιπρόεδρος Ασμχος εα (ΤΜΑ) κ. Διαμάντης Ηρακλής,  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας κ. Δημήτρης Σιόρεντας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μάκης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λγος (ΤΘ) ε.α. κ. Ιωάννης Γιώτης και ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μπουρνάκας έκοψαν την πίτα με  την ευλογία του πάτερ Κωνσταντίνου.

Banner

Η Ένωση έχει καθιερώσει να δίνει κάθε χρόνο τιμητικό έπαινο στη μνήμη του Συνταγματάρχη Κατσάνου Ευάγγελου που σκοτώθηκε στην Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο το 1974 με τον έπαινο να πηγαίνει στον μαθητή που αριστεύει από το Λύκειο Θεσπρωτικού. Τον έπαινο φέτος πήρε ο αριστούχος μαθητής Λαμπρούσης Γεώργιος, τον οποίο παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Ένωσης.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας απένειμε αναμνηστική πλακέτα της Ε.Α.Α.Σ στην Ταγματάρχη Τρουμπούκη Κωνσταντίνα για την προσφορά της στο Δ.Σ της Ένωσης, πλακέτα που παρέλαβε η κα Παναγιώτα Παναγούλια.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00