Αρχική » Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εθελοντών στο Δημαρχείο για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εθελοντών στο Δημαρχείο για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

με Βασίλης Κούρκουλας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πρέβεζας, η 1η συνάντηση των εθελοντών, , με θέμα το “Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς” το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στις 15 Δεκεμβρίου, για δωδέκατη χρονιά.

Όσοι παρευρέθηκαν αντάλλαξαν απόψεις και κατέθεσαν προτάσεις για τη λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού το οποίο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για μικρούς και μεγάλους.

Banner

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό άρχισε να στήνεται και φέτος στην πλατεία των Δικαστηρίων με τα ξύλινα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια τα οποία θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές, και εθελοντικές δραστηριότητες.

Εκτός από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, συζητήθηκε και το θέμα της διοργάνωσης της Δρομικής Εκδήλωσης “SANTA RUN PREVEZA 2023” απόστασης 3ων χιλιομέτρων, που θα γίνει στην Πρέβεζα στις 17 Δεκεμβρίου (Δείτε ΕΔΩ)

Το παρόν εκτός από τους εθελοντές, έδωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ. Λεωνίδας Αργυρός, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιάννης Δαρδαμάνης και η Προϊσταμένη του τμήματος πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας κα Δήμητρα Κοψάρη.

Επόμενη συνάντηση των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 17:00. Μέχρι τότε όποιος θέλει να εκδηλώσει τον ενδιαφέρον του για να απασχοληθεί ως εθελοντής στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό μπορεί να απευθυνθεί στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου ή να καλέσει στο τηλέφωνο 2682025325

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00